Antena Meniu Search
x

Restaurantele, barurile și cazinouile se închid, de astăzi, în 12 localități din Hunedoara

În 12 localități din Hunedoara se închid restaurantele, barurile, cafenelele şi cazinourile. Autoritățile au luat această decizie din cauza înmulţirii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.09.2020, 15:12

Restaurantele se închid, de astăzi, în 12 localități din Hunedoara
Restaurantele, barurile și cazinouile se închid, de astăzi, în 12 localități din Hunedoara - istockphoto.com
  • Se închid restaurantele şi cazinourile din Petroşani şi din alte 11 localităţi din Hunedoara.
  • Decizia aparţine Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Marți, Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a decis să restricţioneze şi, în unele cazuri, să menţină restricţiile privind desfăşurarea unor activităţi comerciale în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.

"Restricţia intră în vigoare începând de marţi şi se aplică pentru următoarele activităţi comerciale: activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, a restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor", au anunţat reprezentanţii Prefecturii Hunedoara într-un comunicat.

Măsura se aplică în oraşul Petroşani şi în satele Băieşti, Câmpu lui Neag, Dâncu Mic, Fintoag, Galaţi, Livadia, Mihăileni, Obârşa, Pricaz, Subcetate şi Toteşti.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Sanatate » Restaurantele, barurile și cazinouile se închid, de astăzi, în 12 localități din Hunedoara