Antena Meniu Search
x

Tot mai multe săli de sport funcţionează pe timpul nopții

Cine vrea să ducă un stil de viaţă sănătos face toate eforturile. Spre exemplu - sport, noaptea. Deşi în timpul zilei nu au timp, mulţi români nu sar peste porţia de mişcare. Preferă să meargă la sală la ore târzii. E o adevărată relaxare, mărturisesc ei.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 10:34

Vezi și

Cine vrea să ducă un stil de viaţă sănătos face toate eforturile. Spre exemplu - sport, noaptea. Deşi în timpul zilei nu au timp, mulţi români nu sar peste porţia de mişcare. Preferă să meargă la sală la ore târzii. E o adevărată relaxare, mărturisesc ei. Este mai liber, pot lucra la ce aparate vor şi, nu în ultimul rând, beneficiază de atenţia exclusivă a instructorilor. Clienţi sunt destui, aşa că tot mai multe săli de sport şi-au prelungit programul sau chiar funcţionează non stop.

Tarifele pentru un abonament care permite accesul nelimitat pornesc de la 150 lei pe lună şi pot ajunge până la 600 lei. Preţurile diferă în funcţie de serviciile incluse, cum ar fi un antrenor personal, accesul la saună sau numărul de şedinţe.

Fie că este vorba de sesiuni de zumba, cycling, pilates sau alergări pe bandă, specialiştii recomandă ca în fiecare zi să facem cel puţin 30 de minute de mişcare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Tot mai multe săli de sport funcţionează pe timpul nopții