Antena Meniu Search
x

Încă 3 români vindecați de coronavirus, inclusiv tânăra din Petroșani care nu a respectat izolarea

Încă trei români s-au vindecat de coronavirus, au anunțat duminică autorităților. Numărul persoanelor vindecate în România a ajuns la 9, din 109 cazuri.

de Redactia Observator

la 14.03.2020, 19:27

Ambulanță SMURD în misiune la un caz de coronavirus
Trei români au fost declarați duminică vindecați de coronavirus - Observator
  • Cei trei pacienți sunt din Hunedoara.
  • Ei au fost internați la Timișoara.

Încă trei români s-au vindecat de coronavirus, au anunțat duminică autorităților. Numărul persoanelor vindecate în România a ajuns la 9, din 109 cazuri.

Cele trei persoane vindecate au fost internate la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. În cazul lor, testele au fost negative pentru a doua oară și urmează să fie externați.

Pacienții, toți trei, sunt originari din Hunedoara. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani și de fiica sa adolescentă, de 16 ani. Cea de-a treia persoană vindecată este tânăra de 26 de ani din Petroșani care nu a respectat condițiile de izolare și a intrat în contact cu mai multe persoane.

Până acum, 9 persoane cu care a intrat ea în contact au fost confirmate cu coronavirus. Alte 2 persoane, inclusiv un copil de 4 ani, au luat Covid-19 de la persoanele infectate după ce au fost în contact cu tânăra.

Până acum, în România 9 persoane s-au vindecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sanatate » Încă 3 români vindecați de coronavirus, inclusiv tânăra din Petroșani care nu a respectat izolarea