Antena Meniu Search
x

17 turiști cu simptome de toxiinfecție alimentară, într-o excursie la Cheile Grădiștei

O excursie la Cheile Grădiştei s-a încheiat neplăcut pentru mai mulţi turişti din Bucureşti. Medicii au fost chemaţi să ajute 17 oameni, printre care şi un copil de 3 ani.

de Redactia Observator

la 17.06.2019, 00:31

Vezi și

O excursie la Cheile Grădiştei s-a încheiat neplăcut pentru mai mulţi turişti din Bucureşti. Medicii au fost chemaţi să ajute 17 oameni, printre care şi un copil de 3 ani. Cu toţii au simptome de toxiinfecţie alimentară. Inspectorii de sănătate publică au deschis o anchetă epidemiologică.

La sosirea ambulanţelor oamenii prezentau simptomele unei intoxicaţii alimentare, aşa că 11 dintre ei, 5 copii şi 6 adulţi, au fost preluaţi de echipajele medicate. Turisti au fost dusi la Spitalul De Boli Infecţioase din Braşov.

Inca sase persoane care se simteau rau au refuzat insa internarea şi au primit ajutor in complexul turistic in care se aflau. Grupul de 36 de persoane, cu vârste cuprinse între 2 şi 60 de ani, era în excursie la Cheile Grădiştei.

Turiştii din Bucureşti au sunat imediat la 112 şi mai multe maşini de intervenţie au fost trimise la faţa locului. DSP s-a autosesizat şi a început o anchetă epidemiologică în acest caz. Tot inspectorii DSP vor face şi verificări la restaurantul la care turistii au mancat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » 17 turiști cu simptome de toxiinfecție alimentară, într-o excursie la Cheile Grădiștei