Antena Meniu Search
x

10.000 de euro, recompensa pentru prinderea unui hot

10.000 de euro recompensa pentru cine ajuta la prinderea hotului! Este varianta prin care fostul ospatar al lui Ceausescu, actual om de afaceri in Prahova spera sa-si recupereze paguba

Vezi și

Barbatul s-a trezit ca nu mai are nimic in cutia de valori a unei banci din Ploiesti, unde depozitase, spune el, aproximativ 200.000 de euro. Acesta vrea sa stie cine i-a furat banii. Anchetatorii, spune el, nu i-ar mai fi dat nicio veste de ceva timp. Politistii in schimb il asigura ca au chiar si un cerc de suspecti.

Barbatul este fost ospatar al sotilor Ceausescu si actual patron de pensiune turistica. El a reclamat la inceputul lunii iulie ca i-au disparut banii si bijuteri dintr-o casa de valori inchiriata intr-o banca din centrul Ploiestiului.

Afaceristul spera ca recompensa va fi un imbold. El poate oferi recomensa oricui, dar nu si politistilor, pentru ca nu exista lege care sa le permita asa ceva. Nicolae Cantemir nu este singura persoana care s-ar fi trezit fara banii din cutia de valori cand a mers la banca din Ploiesti. In aceeasi situatie este si primarul localitatii Plopu, Adrian Balanescu, care ar fi ramas fara aproape 600.000 de euro si fara bijuterii. Si acest caz este in ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 10.000 de euro, recompensa pentru prinderea unui hot