Antena Meniu Search
x

Video 12 echipe au participat la o competiţie inedită, a vehiculelor trăznite, în Harghita

Ce puteţi face cu maşina de spălat veche sau cu trăsura bunicilor? Carturi de concurs! O cursă inedită a avut loc în localitatea Cozmeni, din judeţul Harghita, iar zeci de localnici au spus "DA!" provocării. Cu îndemânare şi entuziasm, concurenţii şi-au construit propriul vehicul "trăznit" pentru a câştiga inedita cursă.

de Redactia Observator

la 01.08.2021, 10:09

Vezi și
  • Participanţii la cursa din Harghita au primit diplome.

În localitatea Cozmeni din judeţul Harghita, o asociaţie de tineri împreună cu autorităţile locale au organizat un concurs inedit. O cursă trăznită, cu carturi făcute din ce are omul prin curte sau prin casă. Nu mai puţin de 12 echipe s-au aliniat la start.

Pal Kasza Vince, organizator: Este vorba de clădirea comunităţii, împrietenire, distracţie, voie bună. 

Participant: Am venit să ne distrăm cu maşina noastră, o roabă, şi vrem să câştigăm primul loc. 

Printre căzi şi maşini de spălat, cel mai inedit vehicul a fost o tricicletă construită din lemn şi cu roţi metalice de trăsură, cu un sistem de frânare unic: "Ăsta e un Chopper, că noi suntem motociclişti. Toţi patru. Începând de la cel mic până la cel mai bătrân".

Participanţii la cursa trăznită din Harghita au primit diplome

Cum regulile concursurilor sunt stricte, ca să se stabilească ordinea de plecare în cursă, piloţii au fost nevoiţi să adune diferite obiecte de prin public sau de pe stradă: "Trebuie să adunăm câte o cizmă de cauciuc, melc fără cochilie şi multe alte obiecte ca să putem stabili ordinea de începere".

Şi spectatorii i-au urmărit pe "piloţi" cu sufletul la gură. Traseul - o pantă care se întinde pe 500 de metri, dar şi cu mici obstacole. Nu toţi au reuşit să treacă linia de finish.

Şi echipajele de pompieri au participat în cursa nebună.

Fiind un concurs pentru comunitate, la final toţi au ieşit câştigători. Participanţii s-au ales cu diplome, iar publicul s-a ales cu voia bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » 12 echipe au participat la o competiţie inedită, a vehiculelor trăznite, în Harghita