Antena Meniu Search
x

Video 12 zile, 8 morţi şi un ministru al Sănătăţii care nu ştie nimic

De aproape 2 săptâmâni încercăm să obţinem un răspuns de la ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre situaţia de la marii arşi din Timişoara. Cine a greşit şi cine se face responsabil de moartea celor 8 oameni care au fost internaţi acolo. Ministrul nu are răspunsuri: încă aşteaptă informaţii despre caz şi pasează responsabilitatea la un secretar de stat.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.04.2021, 20:18

Vezi și

"Nu ştiu detalii, dar ştiu că un secretar de stat doamna Monica Althamer se ocupă de caz.                       - Vorbim mai degrabă despre raportarea unor date statistice, dvs decideţi dacă trimiteţi corpul de control acolo. Ce aveti de gând?

- Să decid dacă trimit sau nu corpul de control odată ce am nişte rezultate".

O greşeală de raportare

Ministerul Sănătăţii, în cele 12 zile, de când am prezentat cazurile celor morţi la Casa Austria, a primit informaţii doar de la spital. Direcţia de Sănătate Publică nu a trimis încă nimic. Cu alte cuvinte, Ministerul Sănătăţii este ignorat chiar de către reprezentantul lui în teritoriu. 

Pe acelaşi subiect

Mâine raportul DSP ar trebui să ajungă la minister, şi abia apoi în funcţie de ce scrie în documentele oficiale, ministerul să trimită corpul de control la Timişoara. Sau nu. Am văzut că nici ministrul nu prea ştie ce să facă şi cataloghează situaţia de la Casa Austria, mai degraba, drept o greşeală de raportare. 

Cine a gresit, cine e vinovat? Pentru moartea a opt oameni? Nu avem niciun răspuns. 

În ultima saptămână 2 mari arşi au fost transferaţi în străinătate şi nu au fost trataţi în România. Deşi, de vineri, Casa Austria a anunţat că poate interna din nou cazuri de mari arşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 12 zile, 8 morţi şi un ministru al Sănătăţii care nu ştie nimic