Antena Meniu Search
x

13 cetateni straini au cazut in plasa iubirii on-line

O noapte de aventura te poate arde grav la buzunare. Au aflat asta 13 cetateni straini. Ei au cazut in plasa unei iubiri on-line. Au trecut granita de dragul unor domnisoare "intalnite" pe Internet.

Vezi și

Afacerea retelei incepea pe Internet. Domnii din strainatate, dornici de relatii cu domnisoare din Romania erau ademeniti sa treaca granita pentru intalniri amoroase. Fata in fata cu noile iubite, barbatii acceptau chiar sa le plateasca fetelor presupuse datorii pe care acestea spuneau ca le-ar avea.

La scurt timp, insa, pe fir intrau fostii iubiti ai fetelor care ii santajau pe barbati cu reclamatii la politie pentru proxenetism. Iar santajul mergea uneori mai departe de atat.

“Cetatenii straini erau amenintati cu acte de violenta si determinati sa renunte la sumele de pe care le remisesera anterior”, a declarat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.

Afacerea a mers bine din 2011. Doi ani in care reteaua a racolat constant barbati in cautare de placeri nocturne. Mai ales ca fetele, majoritatea prostituate, le promiteau orice clientilor, numai sa le cada in plasa. Noaptea trecuta, insa, traficantii s-au trezit cu politistii la usa.

Pana in prezent, au fost identificate 13 parti vatamate peste 30 de persoane aduse la audieri, in frunte cu liderul retelei. Toti sunt acuzati de santaj si talharie. Anchetatorii au indicii ca numarul victimelor ar putea fi, insa, mult mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » 13 cetateni straini au cazut in plasa iubirii on-line