Antena Meniu Search
x

Epidemie în România. 16 decese şi 300 de cazuri de gripa au fost deja confirmate. Mai multe spitale din ţară sunt în carantină

Cel mai recent bilant este ingrijorator. Numai intr-o saptămână, la nivel național au fost înregistrate 16 decese, 300 de cazuri de gripa fiind deja confirmate.

Vezi și

Cel mai recent bilant este ingrijorator. Numai intr-o saptămână, la nivel național au fost înregistrate 16 decese, iar 300 de cazuri de gripa au fost deja confirmate. 

Sunt afectati atat copiii cat si adultii. La Mures, au murit doi oameni, dar sunt cazuri grave, de exemplu,  si in Iasi, Hunedoara, Alba, Salaj, sau Bihor.

Si constantenii de confrunta cu o situatie dificila. Spitalul Judetean a intrat de astazi in carantina. 

Nimeni nu are acces in zonele izolate. De asemenea, conducerea spitalului a decis să reducă programul de vizita. 

Obligatoriu este echipamentul de protectie ce se gaseste la fiecare intrare in sectie.  Halatul si masca trebuie purtate de fiecare persoana. 

Medicii recomanda vizitatorilor sa nu vina la unitatea medicala însoțiți de copii.

28 de cazuri au fost înregistrate pana acum la Constanța. 

Medicii atrag atenția cu privire la faptul că ar putea fi declanșată o epidemie de gripă si asta ptr ca populatia este prea putin interesată de imunizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Epidemie în România. 16 decese şi 300 de cazuri de gripa au fost deja confirmate. Mai multe spitale din ţară sunt în carantină