Antena Meniu Search
x

17 victime de la Colectiv se luptă în continuare pentru viaţă

69 dintre răniţi sunt încă internaţi în spitalele din Bucureşti. Rude, prieteni, oameni simpli fac turul saloanelor, să afle măcar o veste despre starea lor. 17 victime de la Colectiv se agaţă şi acum de viaţă.

Vezi și

 69 dintre răniţi sunt încă internaţi în spitalele din Bucureşti. Rude, prieteni, oameni simpli fac turul saloanelor, să afle măcar o veste despre starea lor. 17 victime de la Colectiv se agaţă şi acum de viaţă. Sunt în stare critică şi gravă. Orice minut care trece, pentru ei, poate fi ultimul. Printre răniţii grav e şi Elsa Albu. O tânără de 37 de ani, care de 11 ani trăieşte în Londra. La Colectiv, Elsa îşi sărbătorea ziua de naştere, împreună cu fratele şi câţiva prieteni apropiaţi. Vărul ei a stat, astăzi, de vorbă cu reporterii Observator. Trebuia să fie şi el în clubul morţii.

Elsa are 37 de ani şi, de 11 ani, locuieşte la Londra. În noaptea tragediei, îşi sărbătorea ziua de naştere alături de fratele ei şi de câţiva prieteni.

Elsa, însă, e în stare gravă. Prietenii din Marea Britanie au formulat o petiţie către premierul David Cameron pentru ca ea să fie transferată la Londra. Dar starea nu i-o permite. Rudele ei şi-au pus speranţele în medicii de la Spitalul Sfântul Ioan.

La Spitalul Bagdasar-Arseni mai sunt internate acum 13 victime din Colectiv. Printre ei, şi soţii Scânteie - Sanda şi Cătălin. Cătălin e compozitor.

O altă victimă de la Colectiv este Mădălina Strugaru, iubita solistului Andrei Găluţ. Anul trecut, a câştigat văzduhul, printr-un salt cu paraşuta. Radia!

Mădălina e acum internată la Spitalul Floreasca, în stare gravă. Acolo, încă se luptă pentru viaţa lor alţi cinci oameni.

Medicii de la Spitalul de Arşi mai îngrijesc 14 victime de la Colectiv. În starea cea mai gravă este Roxana Boghian, o tânără pasionată de rock şi fotografie.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta", toţi cei care au fost în Colectiv în noaptea tragediei vor fi testaţi gratuit. 15 tineri au fost, până acum, la control şi, din fericire, niciunul dintre ei nu a fost afectat de gazul toxic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » 17 victime de la Colectiv se luptă în continuare pentru viaţă