Antena Meniu Search
x

29 de maşini de epocă au participat la o paradă a eleganţei la Palatului Peleş

Strălucire şi eleganţă, într-un decor interbelic. Pe domeniul Palatului Peleş a fost organizat un eveniment închinat bijuteriilor. Mecanice! 29 de maşini de epocă au participat la o paradă a eleganţei automobilistice

Vezi și

Strălucire şi eleganţă, într-un decor interbelic. Pe domeniul Palatului Peleş a fost organizat un eveniment închinat bijuteriilor. Mecanice! 29 de maşini de epocă au participat la o paradă a eleganţei automobilistice

Automobilele care au defilat pe domeniul Castelului Peleş nu sunt simple maşini, sunt adevărate piese de muzeu. Dacă unii dintre fericiţii proprietari se mândresc cu vârsta automobilelor, alţii pun accentul pe caracteristicile tehnice.

Singurul moment când cei prezenţi şi-au luat ochii de la bijuteriile pe patru roţi, a fost când şi-a făcut apariţia Principele Radu, la volanul unei maşini a Regelui Mihai.

Fiecare dintre cele 29 de automobile valorează o mică avere. Anul acesta, la parada de eleganţă au venit şi automobile din alte ţări europene, şi chiar din America.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » 29 de maşini de epocă au participat la o paradă a eleganţei la Palatului Peleş