Antena Meniu Search
x

Video 47.000 de pizza, în 3 luni. Oraşul din România unde locuitorii au profitat de caniculă şi au bătut recordul la mâncare comandată online

Temperaturile ridicate din sezonul estival au crescut cererile de home delivery pentru mai multe produse, atât din supermarket, cât şi din restaurantele disponibile pe aplicaţiile de livrare. Care sunt produsele preferate ale timişorenilor.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 02.09.2023, 11:19

Vezi și

De acum e dovedit printr-un studiu faptul că timişorenii sunt mari amatori de pizza, shaorma şi burgeri. În aceasta vara în perioada iuniea-august în oraşul de pe Bega s-au comandat 47.000 de pizza, 45.000 de shaorma şi 41.000 de burgeri. Suntem de asemenea şi în topul naţional al oraşelor cu cei mai mulţi mici comandaţi alături de Bucureşti si Galaţi.

Când vine vorba de produsele din categoria supermarket apa plată ocupă primul loc în topul comenzilor, iar Timişoara este după Bucureşti oraşul cu cei ma mulţi litri comandaţi, mai exact 41.000 de litri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 47.000 de pizza, în 3 luni. Oraşul din România unde locuitorii au profitat de caniculă şi au bătut recordul la mâncare comandată online