Meniu
Search
x

50 de mii de lei amendă pentru un gard construit ilegal, în Câmpulung

50 de mii de lei amendă. Atât a primit un argeşean, pentru că a construit un gard. Nu este o glumă, este o realitate. S-a întâmplat în Câmpulung.

De Redactia Observator la 23.01.2020, 17:10
Vezi și

50 de mii de lei amendă. Atât a primit un argeşean, pentru că a construit un gard. Nu este o glumă, este o realitate. S-a întâmplat în Câmpulung. Bărbatul a fost amendat după ce a costruit gardul, dar a folosit alte materiale decât cele declarate în actele depuse pentru autorizaţia de construcţie. Acum, argeşeanul se gândeşte să-l dărâme, deşi această soluţie nu îl scapă de amendă.

În autorizația obţinută în 2018, Constantin Florea a scris - cu subiect şi predicat - că va face gardul din panouri bordurate. Adică din plasă metalică. Doar că, pe parcurs, s-a răzgândit.

Aşa că după două luni şi mai bine de 8 mii de lei investiţi bărbatul a devenit proprietarul unui adevărat zid de apărare.

La scurt timp, au apărut şi problemele. Un vecin l-a reclamat că i-a încălcat proprietatea, iar la uşă au apărut inspectorii de la primărie care l-au amendat cu 50 de mii de lei.

Omul recunoaşte greşeala, dar i se pare că sancţiunea primită este mult prea mare: 50 de mii de lei, mai ales că valoarea amenzilor a fost micşorată de la începutul acestui an.

Argeșeanul a fost sancționat în noiembrie și înștiințat ieri, miercuri, că trebuie să plătească. 

Situația argeșeanului a ajuns la urechile tuturor localnicilor, iar în dulcele spirit românesc glumele nu au întârziat să apară.

Localnic: Înseamna ca e din briliante, din swarowski facut. Pai cat sa coste.

Localnic: O fi adus ceva din Zidul Chinezesc de l-a pus la el.

Bărbatul nu a plătit amenda și așteaptă decizia instanței pentru a afla ce se va întâmpla cu gardul lui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » 50 de mii de lei amendă pentru un gard construit ilegal, în Câmpulung