Antena Meniu Search
x

500 de porumbei au invadat centrul Devei

Centrul Devei pare desprins din filmul "Pasarile" al lui Hitchcock. 500 de porumbei au invadat podurile blocurilor, cladirilor, dar si zonele verzi

Vezi și

Disperati, oamenii arata cu degetul spre o femeie, cea care-ar hrani constant pasarile. Oamenii s-au dus chiar sa o reclame la Politie. "Cum sa nu deranjeze? Toata lumea se plange. Mai ales ca in pod, aici, la noi, sunt foarte multi", explica un nemultumit. Mai exact, cateva sute. Toate s-au adunat in cateva blocuri din centrul Devei, iar mizeria facuta ii scoate din minti pe oameni. "Daca o sa va duc la mine sa vedeti cum arata pervazurile. Sotia trebuie sa le spele zilnic! Nu poti sa lasi geamul deschis, nu poti sa gatesti".

Asociatia de proprietari a tot facut plangeri la Politie pentru ca, spun oamenii, un vinovat exista. O vecina de-a lor ar fi transformat dragostea de pasari in obsesie."Avem o vecina care, ma rog, este un picut antisociala. La inceput au venit pe pervazul geamului, apoi a inceput sa le cumpere, ma rog, porumb, boabe, grau".

"Nu intelege sub nicio forma sa nu mai dea de mancare la porumbei", a spus Alexandru Cudrevat, presedintele asociatiei de propietari. Si asta de cel putin trei ori pe zi. Politistii au avertizat-o si ei sa nu mai hranesca pasarile, iar in cazul in care nu se va opri, va fi sanctionata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 500 de porumbei au invadat centrul Devei