Antena Meniu Search
x

6 copii și tatăl lor, găsiți morți în casă

Soarta a lovit crunt o familie din Rovinari, Gorj. Şase fraţi, cel mai mic în vârstă de şase luni şi tatăl lor au murit în somn, în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon

Vezi și

Soarta a lovit crunt o familie din Rovinari, Gorj. Şase fraţi, cel mai mic în vârstă de şase luni şi tatăl lor au murit în somn, în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon

O instalaţie improvizată ar fi provocat totul, iar tragedia ar fi putut fi cu mult mai mare dacă nişte vecini nu şi-ar fi dat seama de pericol. Doi copii de la etajul superior au ajuns şi ei la spital.

Era ora 7 şi jumătate când un vecin a spart uşa garsonierei în care locuiau cei şase copii şi tatăl lor. Bărbatul s-a îngrozit. Niciunul nu mai respira.

Probabil, băieţelul a vrut să se salveze. Dar lipsa de oxigen l-a doborât. Tatăl avea grijă singur de copii. Cel mai mic avea şase luni şi cel mai mare, şapte ani. Mama lor era plecată la muncă în străinătate. Era singura care lucra. Soţul ei îşi pierduse locul de muncă de la Complexul Energetic Oltenia şi, spun vecinii, începuse să bea.

Copiii vecinilor de la etajul unu au dat alarma. Le-au spus părinţilor că se simt rău. Iar aceştia i-au dus la medic. Din fericire, ei sunt în afara oricărui pericol.

Totul ar fi pornit din cauza unei instalaţii de încălzire improvizată. Cel mai probabil, tatăl copiilor a acoperit aerisirea ca să păstreze căldura în cameră.

Cei doi soţi aveau şapte copii. Şi toţi erau născuţi în aceeaşi lună, în august. Doar unul supravieţuit - o fată pe care mama o avea dintr-o căsnicie anterioară. Fata era plecată la bunici, la Târgu Jiu. Femeia se va întoarce acum în ţară ca să-şi îngroape familia.

Sute de oameni îşi pierd viaţa şi mii de locuinţe sunt mistuite de flăcări, în fiecare an, din cauza improvizaţiilor făcute la instalaţiile electrice sau de gaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 6 copii și tatăl lor, găsiți morți în casă