Antena Meniu Search
x

6 lucruri obligatoriu de afişat vizitatorilor de pe website-ul tău

Lansarea unui website este o procedură care implică un grad ridicat de atenţie şi de creativitate, astfel încât vizitatorii să fie atraşi de conţinutul oferit, de aspect, de modul de organizare a tuturor elementelor. Ceea ce îl determină pe cititor să rămână este, de fapt, prima impresie pe care site-ul i-o oferă, astfel, trebuie să se ia în considerare crearea unui website de impact.

6 lucruri obligatoriu de afişat vizitatorilor de pe website-ul tău
6 lucruri obligatoriu de afişat vizitatorilor de pe website-ul tău

Înainte de lansarea acestuia, proprietarul website-ului trebuie să-şi răspundă câtorva întrebări simple: „Care este stilul care defineşte cel mai bine site-ul?”, „Către ce nuanţe trebuie să se orienteze ca să atragă mai mulţi vizitatori?” sau „Fontul scrisului este relevant pentru parcurgerea fluidă a conţinutului?”

Cu alte cuvinte, dezvoltarea unui site nu constă doar în respectarea diverselor specificaţii pentru a fi în topul căutărilor de pe Google (sau alte motoare de căutare), ci constă şi în realizarea unui design adecvat, atractiv, în care vizitatorul navighează uşor către ce îl interesează.

1. Descriere atractivă

Crearea unei descrieri adecvate este ca o gură de aer pentru orice website, de care are nevoie pentru a-şi spune povestea, pentru a captiva atenţia şi pentru a intra la inimile vizitatorilor. Cu alte cuvinte, descrierea este cartea de vizită a oricărui site; astfel, trebuie să corespundă cu povestea persoanei din spatele său şi să acopere motivul pentru care a fost creat.

2. Nume de domeniu uşor de reţinut

Multe persoane se pierd în detalii şi uită că simplitatea este, de fapt, cea care învinge întotdeauna şi care atrage cel mai mult atenţia. Astfel, când vine vorba de alegerea numelui de domeniu, se poate lua în considerare unul care să fie simplu, uşor de reţinut şi care rezumă întreaga activitate desfăşurată pe site.

3. Site uşor de navigat

Firmele care sunt specializate în crearea unui site de prezentare la cheie cunosc cel mai bine faptul că uşurinţă de accesare şi de navigare pe un anumit website este aspectul care cântăreşte cel mai mult în ochii vizitatorului. Cu cât acesta reuşeşte să ajungă mai rapid la categoriile sau la informaţia de care are nevoie, cu atât îşi va dori să petreacă mai mult timp în cadrul sau pentru a-l descoperi.

Există multe persoane care se întreabă: „este necesar să apelezi la firmă de web design din oraşul tău?” Din fericire, firmele de web design îşi prestează serviciile online, pentru oricine din ţară şi sunt cele mai indicate pentru un site bun şi de succes.

4. Acces rapid către informaţiile de contact

Niciun vizitator nu are răbdarea de a-şi pierde timpul preţios căutând informaţiile de contact; astfel, este esenţial ca secţiunea de „Contact” să fie amplasată la vedere şi să fie uşor de accesat.

5. Afişarea testimonialelor

Testimonialele sunt esenţiale pentru captarea atenţiei tuturor vizitatorilor, dar şi pentru ridicarea nivelului de încredere în brand, în produsele şi serviciile oferite.

6. Un CTA eficient (Call-to-action)

Pentru a creşte şansele ca vizitatorul să devină client, este necesar ca orice website să aibă un CTA clar şi concis, care să îndrume privitorul către acţiunea de a cumpăra.

Specialiştii VeryCreative recomanda cu încredere firmele de web design pentru dezvoltarea şi crearea unui website atractiv, care să-i capteze încă din prima clipă chiar şi pe cei mai sceptici vizitatori.

Prin urmare, fiecare website trebuie să îndeplinească aspectele menţionate anterior în articol, astfel încât să fie pe placul publicului ţinta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » 6 lucruri obligatoriu de afişat vizitatorilor de pe website-ul tău