Antena Meniu Search
x

Video 8 Martie cu flori dezinfectate în Parlament. Doamnele au plecat cu braţele pline de flori, chiar dacă este pandemie

Ziua femeii a fost sărbătorită și de parlamentari cu flori și urări de bine. Deși ministrul Sănătății spune că nu ar trebui să primim sau să oferim flori anul acesta, unii deputaţi şi senatori nu au ţinut cont de recomandări. Iar buchetele dezinfectate au adus un zămbet doamnelor din Parlament.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 20:35

Vezi și

Parlamentarii au ţinut morţiş să păstreze tradiţia de Ziua Femeii şi au venit la birou cu braţele pline de flori, chiar dacă este pandemie. Şi ca să nu existe niciun fel de riscuri, mulţi dintre ei le-au dezinfectat. Nu toţi însă.

Alţii s-au făcut că nu există pandemia.

Ludovic Orban: ”Nu mi-a recomandat să nu ofer o atenție mica, pentru doamnele și domnișoarele cu care mă întâlnesc în cursul zilei de astăzi”.

Doamnele din Parlament, mulțumite de atenția de 8 martie

Doamnele par mulțumite de cadouri, chiar dacă au primit doar flori şi felicitări. Laura Vicol, a cărei declaraţie de avere ne spune că are bijuterii, genți şi tablouri de peste 700.000 de euro, se bucură de fiecare dată când primeşte flori.

Laura Vicol, parlamentar: ”Foarte multe flori și foarte multă dragoste. Soțul meu nu are nevoie de o ocazie specială să îmi dăruiască”.

Şi Gianina Șerban, proaspăt aleasă deputat din partea AUR, are bijuterii de peste 15.000 de euro. Cu toate acestea, se bucură din plin de fiecare zi de 8.

Gianina Şerban, deputat AUR: ”Am primit multe flori, bomboane de ciocolată”

La fel ca ea s-au bucurat toate femeile care au intrat astăzi în Parlament.

Marcel Ciolacu a oferit buchete de trandafiri roșii

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit, simbolic, doamnelor trandafiri roşii. Nu trei, ca pe sigla partidului, ci un buchet. 

Trandafiri roșii sau frezie au oferit colegelor și parlamentarii USR.

Mihai Badea, deputat USR: ”Am oferit flori, trandafiri 04 54 sunt cele mai frumoase flori dupa parerea mea 05 06 am luat mai multe culori rosii, roz, galbeni”.

Doamnele speră să poată sărbători Ziua Femeii cum se cuvine anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 8 Martie cu flori dezinfectate în Parlament. Doamnele au plecat cu braţele pline de flori, chiar dacă este pandemie