Antena Meniu Search
x

Un şofer sucevean a lovit cu maşina doi oameni şi a fugit e la locul accidentului

E alertă în Suceava, acolo unde poliţiştii încearcă să dea de urma unui şofer care a fugit de la locul unu accident.

Vezi și

E alertă în Suceava, acolo unde poliţiştii încearcă să dea de urma unui şofer care a fugit de la locul unu accident, la fel şi doi dintre pasagerii cu care era în maşină. Ar fi avut viteză când a izbit cu putere o căruţă nesemnalizată care i-a apărut pe şosea.

Proiectaţi în aer în impact, căruţaşul şi un prieten au scăpat doar cu răni uşoare.

Accidentul s-a petrecut puţin după miezul nopţii, pe Drumul Naţional 2, chiar la intrare în municipiul Suceava. Un şofer în viteză a depăşit o căruţă de pe şosea, însă când a revenit pe bandă, a izbit un alt atelaj nesemnalizat. 

Căruţaşul şi celălalt pasager au fost proiectaţi în aer şi s-au prăbuşit pe şosea, la câţiva metri în faţă. Alături de şofer, în maşină, mai erau trei persoane.

Însă imediat după impact conducătorul auto a demarat în trombă de faţă cu martorii şi s-a făcut nevăzut. Au dar bir cu fugiţii, cu el, şi doi dintre pasageri. 

"A venit o maşină, m-a evitat pe mine că eram ultima căruţă şi nu mai bine a dat în celălalt. Şi la câţiva paşi au coborât vreo trei-patru din maşină şi acela a fugit, dar acum nu ştiu dacă a luat-o înapoi", relatează un martor. 

Cele două victime au ajuns la spital, dar sunt în afara oricărui pericol. Singurul care a rămas la locul accidentului a fost un tânăr, care, spune el, fusese luat la ocazie de şoferul fugar.

Aşa că nu-i cunoaşte identitatea şi nici nu poate identifica maşina. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îl caută acum pe individ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Un şofer sucevean a lovit cu maşina doi oameni şi a fugit e la locul accidentului