Antena Meniu Search
x

A aparut de nicăieri și a cucerit toți copiii pe internet! Cine este Waterboy?

Waterboy este noul personaj îndrăgit de copiii din România. Emisiunea realizată de către Waterboyz România, în scopuri educaționale, își propune să-i ajute pe cei mici să obțină deprinderile absolut necesare pentru viața de zi cu zi.

de Redactia Observator

la 14.10.2020, 11:46

Cercetătorii au descoperit că, atunci când se joacă, copii sunt cei mai relaxați, motiv pentru care hibridul dintre distracție și educație ar putea reprezenta cea mai eficientă formă de învățare pentru noile generații, în special la nivelul claselor primare.

În primul episod al seriei, supereroul Waterboy propune învățarea culorilor, a numerelor, precum și a diverselor alimente care se regăsesc în coșurile noastre de cumpărături. Printre aceste momente sunt strecurate secvențe distractive în care îndrăgitul personaj se distrează dându-se în tiroliene, sărind pe trambuline și pătrunzând printr-un joc complex cu tobogan.

Nu lipsește nici aparatul de realitate virtuală, care îi ajută pe copii să se familiarizeze cu tehnologia de ultimă oră, lucru care este important în ecuația ținerii pasului cu avansul industriei IT.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

George Toda, director general al Waterboyz România, a semnalat importanța echilibrului dintre joc și distracție cu privire la nivelul învățământului preșcolar și primar: „Oamenii de știință spun că activitățile non-formale reprezintă mediul perfect pentru dobândirea anumitor informații esențiale pentru copii.

Prin intermediul jocurilor, copiii pot înțelege materia școlară mai ușor. Cu atât mai mult, în contextul actual zbuciumat, în care micuții se confruntă cu nevoia de a-și practica o parte din cursuri online, trebuie să existe și alternative pentru distracție. De aceea am lansat proiectul Waterboy – un serial pe YouTube în care copii pot să aibă parte de educație și distrație la un loc!”

Waterboyz este cea mai importantă companie din țară din domeniul locurilor de joacă, care a amenajat peste 250 de locuri de joacă complexe în ultimii 3 ani, în locații precum Insula Copiilor din Herăstrău, Stejarii Country Club din București, Jungle House din Cluj, High Jump și Superland din Brașov, Paradisul Copiilor din Piatra Neamț și Lumea lui Piticot din Iași, printre altele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A aparut de nicăieri și a cucerit toți copiii pe internet! Cine este Waterboy?