Antena Meniu Search
x

A dat microfonul, pe podium! După experienţa de la drifting, Andrada Popovici s-a transformat în fotomodel

Colega noastră s-a transformat din reporter într-un adevărat fotomodel, în cadrul unui regal de modă dedicat celei mai cunoscute prime doamne a Americii.

Vezi și

Colega noastră s-a transformat din reporter într-un adevărat fotomodel, în cadrul unui regal de modă dedicat celei mai cunoscute prime doamne a Americii.

O transformare care, pentru o seară, a readus-o pe Andrada la prima ei dragoste: podiumul.

ANDRADA POPOVICI:

"Am ajuns la eveniment, sunt un pic în întârziere pentru că tocmai ce-m plecat din redacţie. Evenimentul stă să înceapă, este vorba de unul dintre cele mai importante spectacole de modă, iar în seara aceasta rolul meu nu va fi de reporter, ci de model. Las microfonul la colega mea Loredana, şi mă duc să mă pregătesc."

Transformarea a început în cabina de machiaj. În culise, reporterul Observator a fost întâmpinat cu o creaţie specială, semantă de designerul Simona Semen şi inspirată de ţinutele purtate de cea mai populară Primă Doamnă a Statelor Unite - Jakie Kennedy.

Andrada n-a zăbovit prea mult în rolul de model. Imediat după defilare, şi-a luat din nou în serios rolul de reporter. A vrut să afle, la cald, cum s-a simţit lumea la show-ul de modă.

Aflat la cea de-a 17-a ediţie, show-ul Soirees de la Mode a adus în faţa publicului creaţiile unor designeri consacraţi, dar şi  unor creatori aflaţi la început de drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » A dat microfonul, pe podium! După experienţa de la drifting, Andrada Popovici s-a transformat în fotomodel