Antena Meniu Search
x

A dispărut un cunoscut DJ. Artistul are mari datorii la cămătari

Alex Dumitrache, nume de scenă DJ Axu, e căutat de 48 de ore. Cunoscuţii se tem că şi-ar putea lua viaţa, mai ales că a mai avut tentative de sinucidere în trecut.

Vezi și

Alex Dumitrache, nume de scenă DJ Axu, e căutat de 48 de ore. Cunoscuţii se tem că şi-ar putea lua viaţa, mai ales că a mai avut tentative de sinucidere în trecut. Un cunoscut DJ a dispărut, după ce şi-a luat adio de la prieteni, într-un mesaj postat pe Facebook. Alex Dumitrache, nume de scenă DJ Axu, e căutat de 48 de ore.

Cunoscuţii se tem că şi-ar putea lua viaţa, mai ales că a mai avut tentative de sinucidere în trecut. Deşi era iubit de fani şi făcea spectacol într-un club din centrul Capitalei, artistul era în depresie. Amicii lui spun că era dependent de jocuri de noroc şi avea datorii mari, inclusiv la cămătari.

În câteva cuvinte tulburătoare, DJ AXU şi-a anunţat miile de prieteni de pe Facebook că renunţă la viaţă. Mihai Morar a dat alarma aseară, chiar în emisiunea sa. L-a cunoscut pe DJ Axu în cluburile din Capitală, acolo unde artistul obişnuia să anime atmosfera.

 Îngrijoraţi de mesajul lui, prietenii i-au scris, l-au sunat şi chiar i-au bătut la uşă - n-au primit niciun răspuns, de aproape 48 de ore, DJ Axu n-a dat niciun semn de viaţă. El locuia aici singur, după ce anul trecut se despărţise de iubita lui. Alex locuia singur, după ce anul trecut s-a separat de iubita lui. Era în depresie, dar nu din cauza despărţirii, spun prietenii. O altă dragoste - cea pentru jocurile de noroc - l-ar fi putut împinge pe Dj Axu să recurgă la un gest extrem. Prietenii lui spun că, din cauza dependenţei de păcănele, tânărul acumulase datorii uriaşe, inclusiv la cămătari.

Tot problemele financiare l-ar fi copleşit şi în trecut. În octombrie, DJ AXU a încercat să-şi ia viaţa, povestesc prietenii, dar a fost salvat la timp. De curând, i-a mărturisit unui prieten că suferă din nou. "Am cedat psihic în câteva ore. Sunt dărâmat total" - sunt câteva dintre mesajele sale alarmante.

Familia lui Alex a cerut ajutorul poliţiştilor, care îl caută acum pe tânăr. Iar prietenii îl aşteaptă înapoi acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » A dispărut un cunoscut DJ. Artistul are mari datorii la cămătari