Antena Meniu Search
x

A facut avere din banii pe care i-a cerut bolnavilor ca sa-i opereze

In cabinetul lui Paul Botez, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi ortopezi din Iasi, politistii au gasit zeci de mii de lei, 44.000 de euro si peste 2.000 de dolari.

Vezi și

Dupa ce un pensionar s-a plans parchetului ca medicul a refuzat sa-l opereze fara 5.000 de lei. Adica pensia batranului pe o jumatate de an. Chirurgul a fost retinut pentru luare de mita.

Numai ca barbatul s-a dus direct la Parchet, iar medicul Botez, seful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare din Iasi, a fost prins de procurori chiar in momentul in care a primit banii.

In cabinetul medicului, procurorii au gasit o adevarata avere. Angajatii spitalului au ramas muti de uimire cand i-au vazut pe politisti in cabinetul profesorului Botez.

Medicul a fost retinut pentru luare de mita. Paul Botez este unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi ortopezi din tara. In 2009, a realizat in premiera nationala, o operatie asistata robotic, la o pacienta de 26 de ani. Iar un an mai tarziu, a salvat un tanar care risca sa-si piarda bratul dupa un accident rutier.

Pentru ca a pretins bani pacientilor, medicului ar putea sa-i fie retras dreptul de libera practica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A facut avere din banii pe care i-a cerut bolnavilor ca sa-i opereze