Antena Meniu Search
x

A fost actualizată Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cipru și Turcia intră în zona verde

A fost actualizată lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, conform Hotărârii nr. 37 din 04.06.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgenţă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.06.2021, 22:55

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, vineri seară, o hotărâre prin care a fost modificată lista statelor clasificate în cele trei zone (verde, galbenă, roşie), în conformitate cu incidenţa actualizată la nivel internaţional. Pe lista roşie sunt 23 de ţări, în timp ce numărul statelor aflate pe lista galbenă a scăzut la 24.

"Se aprobă clasificarea ţărilor/teritoriilor în funcţie de rata de incidenţă cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea şi cu privire la care se instituie măsura carantinei, prevăzută în anexă la prezenta hotărâre", se arată în hotărârea nr. 37 a CNSU.

Astfel, sunt 23 de state pe lista roşie, iar pe lista galbenă sunt 24 de ţări. Anterior, pe lista galbenă erau 28 de ţări.

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A fost actualizată Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cipru și Turcia intră în zona verde