Antena Meniu Search
x

Curs valutar

500.000 de oameni sunt aşteptaţi la Braşov, Oktoberfest

Ce poate fi mai bun decât o bere rece, într-o zi de vară? Şi puţini mă pot contrazice când spun că la fel de bună e o bere la fel de rece, la început de toamnă.

de Redactia Observator

la 08.09.2018 , 21:22

Ce poate fi mai bun decât o bere rece, într-o zi de vară? Şi puţini mă pot contrazice când spun că la fel de bună e o bere la fel de rece, la început de toamnă. A fost aglomeraţie mare în cea de-a doua noapte de Oktoberfest. Mii de petrecăreţi au ciocnit halbă după halbă la Festivalul de la Braşov. Iar între reprizele de bere, micii merg de minune. Parcă mai bine chiar decât corepondenţii lor nemţeşti-cârnaţii bavarezi.

"Ne place berea!" Toţi spun asta. Şi o şi dovedesc. Sunt cozi la toate standurile şi câte o gaşcă pe fiecare bancă, în faţa meselor. Locuri găseşti cu greu. Bere în schimb e din belşug. 

La mici cozile au fost mari. Cel puţin la fel de mari ca cele la bere. O halbă costă între 5 şi 9 lei. E bună, potoleşte setea şi stârneşte cheful de... dans. 

Vezi și

11.000 de locuri la mese au fost pregătite în corturi. Par multe,. dar nu sunt. Organizatorii se aşteaptă la cel puţin o jumătate de milion de vizitatori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » 500.000 de oameni sunt aşteptaţi la Braşov, Oktoberfest