Antena Meniu Search
x

Măcel în vestul ţării: bătaie cu răngi şi bâte de baseball în Lugoj

A fost bătaie cu răngi şi bâte de baseball în Lugoj, sâmbătă seară. Un clan de romi s-a încăierat cu nişte indivizi, iar la un moment dat, cele două tabere s-au urmărit în trafic.

Vezi și

A fost bătaie cu răngi şi bâte de baseball în Lugoj, sâmbătă seară. Un clan de romi s-a încăierat cu nişte indivizi, iar la un moment dat, cele două tabere s-au urmărit în trafic.

Mai mulţi indivizi au fost duşi la audieri. Se pare că o tranzacţie suspectă a fost mărul discordiei între cele două tabere. Mai exact, între romi şi ceilalţi indivizi urma să aibă loc vânzarea unei maşini. Dar nu s-a mai ajuns acolo. În schimb, a început scandalul. Din motive diferite. Romii susţin că urmau să fie înşelaţi cu bani falşi în urma tranzacţiei, ceilalţi spun că ţiganii urmau să îi jefuiască. Până la urmă, oamenii au început să se bată cu răngile, iar o persoană chiar ar fi fost lovită cu o bâtă de baseball. La un moment dat, două maşini ale taberelor s-au ciocnit frontal în apropiere de o benzinărie. Când au ajuns poliţiştii, 30 de oameni erau prinşi în încăierare. Pentru că erau de nestăpânit, agenţii au trebuit să intervină şi să-i despartă. C

Conform primelor informaţii, între un clan de romi din Lugoj şi mai mulţi indivizi urmă să aibă loc vânzarea unei maşini. La un moment dat ţiganii ar fi ajuns la concluzia că urmează să fie înşelaţi cu bancnote false, astfel că între cele două părţi a izbucnit un scandal monstru. Taberele implicate în incident s-au urmărit, iar în zona benzinăriei OMV două dintre maşini s-au izbit frontal. Poliţiştii şi jandarmii au ajuns la locul scandalului reuşind să disperseze cele două tabere care erau formate din aproximativ 30 de persoane. În timp ce romii susţin că au fost la un pas să fie înşelaţi cu bani falşi, cealaltă tabăra susţine că totul s-a petrecut din cauza faptului că cineva le-ar fi spus ţiganilor că au mulţi bani la ei şi urmau să fie jefuiţi.

Poliţiştii au dus mai multe persoane la audieri pentru a află ce s-a întâmplat. O persoană a fost rănită după ce, se pare, a fost lovită, susţine ea, cu o bată de basseball. Această a refuzat să meargă la spital, astfel că a ajuns şi ea la poliţie. Oamenii legii urmează să facă încadrarea faptei după lămurirea tuturor aspectelor cu privire la acest caz. Zona va fi monitorizată pentru că scandalul să nu reizbucnească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Măcel în vestul ţării: bătaie cu răngi şi bâte de baseball în Lugoj