Antena Meniu Search
x

Laura Nureldin a lansat al doilea volum din seria "Regii Timpului"

Jurnalista şi scriitoarea a lansat al doilea volum din seria "Regii timpului". Laura a avut lângă ea zeci de prieteni dar şi pe cei mai înfocaţi fani. Care îi sunt, cumva, tot prieteni, căci o cunosc din cărţi.

Vezi și

Jurnalista şi scriitoarea a lansat al doilea volum din seria "Regii timpului". Laura a avut lângă ea zeci de prieteni dar şi pe cei mai înfocaţi fani. Care îi sunt, cumva, tot prieteni, căci o cunosc din cărţi.

Laura Nureldin, jurnalist:

Au fost oameni, cititori, care mi-au cerut volumul II. Au fost oameni care nici nu terminaseră primul volum şi: "Dar mai scrii, nu? Mai scrii!" "Păi stai, că nu ştii ce s-a întâmplat până la coadă! "Nu! Vreau să văd în continuare!"

Aşa e Laura. Când povesteşte, îţi captează toată atenţia. Şi când scrie, scrie exact când şi cum vrea ea. De multe ori, în engleză, noaptea, lângă un pahar de vin sau... 

Laura Nureldin, jurnalist:

Cum ziceam, aia a fost marketing! Brr, nu, beau apă plată cu lămâie! Ăăă, ştii cum se spune, în vin există înţelepciune, în bere, veselie şi în apă există bacterii. Da, bine, beau vin de plăcere, nu beau vin în calitate de combustibil pentru scris, pentru că pentru scris, combustibilul vine de aici, nu dintr-o sticlă.

Laura Nureldin şi-a lansat acum cea de-a doua carte. Regii timpului-Eroare. Volumul a fost prezentat şi la Bookfest dar seara trecută a fost lansarea oficială. Pe o terasă, la înălţime, în centrul Bucureştiului. Şi a fost exact ca între prieteni. Toată lumea s-a simţit bine, iar ea a fost cum o ştim, zâmbitoarea. Dar şi cum o ştim mai puţin.

Laura este colega noastră de la Antena 3. Şi dacă vi se întâmplă să vi se pară tare serioasă pe ecran, e pentru că acolo vedeţi mai mult omul de televiziune.

Laura Nureldin, jurnalist:

La televizor, vorbeşti întotdeauna despre alţii. Într-o carte, indiferent dacă este autobiografică, ficţiune sau ce-o fi, vorbeşti despre tine, direct sau indirect. E cu totul altceva.

ANDRA GAVRIL, jurnalistă şi prietenă:

Prietenă! Prietenă! În toate rândurile. Dar cititoare, prima cititoare! Şi o cititoare extrem de ea!

FLORIN CHILIAN, artist:

O felicit pe Laura, felicit editura pentru minunea asta de a face o carte. E o fereastră într-un zid, de data aceasta este o lume ştiinţifico-fantastică.

CRISTINA NEMEROVSCHI, autor:

Este o autoare complet atipică. De foarte multe ori, scriitori nu reuşesc să fie în cărţi la fel de naturali cum sunt în realitate, atunci când stai cu ei la o bârfă, la o discuţie.

ALEX VOICESCU, fondatorul editurii Herg Benet:

O să fie un succes extraordinar. Aşa sper. Aşa cred!

MARCEL MANEA, autor:

E o scriitoare înnăscută. Asta se simte din felul în care scrie, din felul în care aranjează frazele...

Pe Laura o vedeţi mâine la muncă, la cea din televiziune. Când ajunge acasă, redevine Laura-scriitoarea. Căci pregăteşte şi cel de-al treilea volum din Regii timpului. Iar noi ne pregătim să-l citim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Laura Nureldin a lansat al doilea volum din seria "Regii Timpului"