Antena Meniu Search
x

"A fost odată Iris". În anul în care aniversează 40 de ani de la primul concert, rockerii îşi spun adio cu scandal

Iris, una dintre cele mai longevive şi iubite trupe româneşti, se destramă. În anul în care aniversează 40 de ani de la primul concert, rockerii îşi spun adio cu scandal.

Vezi și

Iris, una dintre cele mai longevive şi iubite trupe româneşti, se destramă. În anul în care aniversează 40 de ani de la primul concert, rockerii îşi spun adio cu scandal.

Fondatorul formaţiei, Nelu Dumitrescu, îl acuză pe Cristi Minculescu că i-a întors spatele în cele mai grele clipe, când se trata de cancer.

N-a venit să-l vadă nici măcar o dată. Ba mai mult, i-a convins pe membrii trupei să plece cu el. 

"Buna seara, prieteni!"- A fost formula cu care Cristi Minculescu şi-a salutat fanii ori de câte ori a urcat pe scenă cu Iris.

Luna viitoare, pe 26 august, la Zalău, se anunţă ultimul concert al trupei - în formula pe care o ştim de aproape patru decenii. Aşa a fost alegerea solistului, susţine fondatorul formaţiei. 

Armonia ar fi dispărut după ce Nelu Dumitrescu a aflat că are cancer, în urmă cu aproape doi ani. Trupa nu a mai rămas unită aşa cum s-a întâmplat în 2009, când solistul era cel care trecea prin momente dificile. 

Fondatorul trupei Iris îl acuză pe Minculescu că ar fi negociat un nou proiect, în timp ce el făcea tratamente chinuitoare. 

Iar de un an, vechii parteneri nu şi-au mai vorbit deloc. N-au mai intrat în studio şi nici n-au mai ţinut concertul aniversar Iris 40.

Taberele sunt deja formate. Cristi Minculescu pleacă din Iris cu Valter Popa şi Doru Borobeică. Nelu Dumitrescu rămâne cu numele formaţiei şi cu Relu Marin.

Vin în plus Nuţu Olteanu şi un nou solist, Costi Sandu, care a mai cântat în Direcţia 5. Ambele formaţii vor cânta, însă, piesele din repertoriul Iris.

Contactat de echipa Observator, Cristi Minculescu nu a dorit să comenteze declaraţiile fostului său coleg. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "A fost odată Iris". În anul în care aniversează 40 de ani de la primul concert, rockerii îşi spun adio cu scandal