Antena Meniu Search
x

A început oficial perioada reducerilor!

Doamnelor, pregătiţi-vă. Şi, domnilor, fiţi înţelegători. A început oficial perioada reducerilor. Iar promoţiile activeaza în mintea noastră o dorinta acută de a cumpăra.

Vezi și

Trebuie să recunoaştem că o vitrină care prezintă un uriaş "minus 70%" atrage pe oricine. 

Cizmele superbe care v-au făcut cu ochiul toată toamna pot fi ale voastre acum la jumatate de pret. Aşa promit comercianţii care şi-au decorat vitrinele cu reduceri.

Cele mai mari tăieri de preţ sunt la haine şi încăţăminte de sezon. De exemplu, un palton care costa în decembrie 350 de lei, acum poate fi cumpărat şi cu 100 de lei. Accesibile sunt şi botinele sau cizmele. O pereche bună, din piele, care costa până acum 600 - 700 de lei costă acum între 250 şi 350 de lei. Accesoriile, mănuşile, caciulile sau fularele le găsim şi la 10 lei.

Echipamentele pentru sporturile de iarna sunt reduse în medie cu 20% -30%. Pare puţin, probabil pentru ca suntem încă în plin sezon şi mai avem o şansă, în următoarele săptămâni, să prindem zăpadă naturală pe pârtie.

De cele mai mici reduceri beneficiază însă rochiile de seara, hainele şi accesoriile exclusiviste, de designer, foarte scumpe, pentru că acestea sunt căutate pe întreg parcursul anului şi pot fi purtate oricând. Aşa că aici reducerile nu prea depăşesc 10 procente. Ar fi bine însă să va grabiţi pentru că perioada legală de reduceri durează 45 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A început oficial perioada reducerilor!