Antena Meniu Search
x

A inceput programul Rabla pentru periute de dinti

Dupa programul "Rabla" auto, Rabla pentru blue jeans si pentru parfumuri, o companie internationala a initiat si Rabla pentru periute de dinti. Doua mii de bucuresteni au primit astazi periute noi, in schimbul celor uzate.

Vezi și

Chiar daca nu i-a costat nimic si au primit si pasta de dinti, tot nemultumiti au plecat acasa, pentru ca nu puteau lua mai mult de patru periute noi. Chiar si asa, romanii sunt codasii Europei, cand vine vorba de igiena orala.

Intr-un stil pur romanesc, oamenii s-au tocmit ca la piata. Unii au venit cu un pumn de periute de dinti la ei - cam tot ce-aveau pe-acasa - in speranta ca vor primi unele noi in loc. Cand au aflat ca se ofera cel mult patru, pentru fiecare familie. Dezamagire cumplita!

Suntem codasii Europei la capitolul “igiena orala”. Nu mergem la stomatolog, nu schimbam periuta mai devreme de un an si jumatate - decat daca e gratis si. uitam destul de des sa ne spalam pe dinti.

“Ma spal si eu, ca omul, dar nu in fiecare zi”, a declarat, nonsalant, un barbat. Chiar daca suna infiorator, e real - unul din cinci romani nu s-a spalat niciodata pe dinti. Efectele: previzibile. Peste 80 la suta dintre romani au probleme dentare.

“Cea mai mare problema sunt cariile, dar, din pacate, multi pacienti nu vin in stadii incipiente ale aparitiei cariei, vin cand problemele sunt destul de grave si de multe ori se ajunge la pierderea dintelui”, a spus Dorin Rajnovanu, medic stomatolog.

Programul Rabla pentru periute va continua in orasele mari din tara pana la sfarsitul lunii aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » A inceput programul Rabla pentru periute de dinti