Antena Meniu Search
x

O femeie acuză că s-a internat la Spitalul Municipal Arad cu rezultat negativ la COVID-19, iar la externare era pozitiv: ”Eu acolo m-am infectat. E de groază”

O femeie din Arad lansează acuzații grave la adresa conducerii Spitalului Municipal și susține că a fost infectată cu coronavirus pe durata internării în unitatea spitalicească, după ce a stat într-un salon cu o pacientă cu simptome de COVID 19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.04.2020, 12:56

O femeie acuză că s-a infectat cu coronavirus in spitalul de la Arad - Pixabay/ imagine ilustrativă
  • Femeia susține că a fost internată într-un salon cu o pacientă cu COVID-19
  • Pacienta confirmată cu COVID-19 a murit

O femeie din Arad lansează acuzații grave la adresa conducerii Spitalului Municipal și susține că a fost infectată cu coronavirus pe durata internării în unitatea spitalicească, după ce a stat într-un salon cu o pacientă cu simptome de COVID 19.

Elena Popescu, în vârstă de 54 de ani, a povestit pentru aradon.ro că a fost internată la Spitalul Municipal în 2 aprilie, când i s-a făcut și testul pentru SARS-CoV-2.

Femeia a fost internată într-un salon cu o pacientă cu COVID-19

Femeia povestește că a împărțit salonul cu o pacientă confirmată cu COVID-19 de când a intrat în spital, care a și murit după câteva zile de chin.

Deși rezultatul inițial la COVID-19 a ieșit negativ, femeia a solicitat să i se mai facă un test, la externare, convinsă că ar fi putut luat virusul de la colega ei de salon care decedase. 

Am fost negativă! Să plătească cine e vinovat!”

Testul s-a făcut cu întârziere, după ce povestea colegei de salon, care a murit de COVID-19, a apărut în presă. Al doilea rezultat, cel de după externare, a venit pe 13 aprilie: pozitiv!

Acum, printre lacrimi, femeia spune că nu era infectată când s-a internat la Spitalul Municipal și că nici nu încape în discuție să se reîntoarcă acolo pentru tratament: „Eu m-am infectat în spital. Am fost negativă! Am hârtia aici! Din cauza neglijenței lor, m-am infectat, la ei. Să plătească cine e vinovat. Ți-e teamă să mai mergi la spital. E de groază! Eu trăiesc niște clipe… La spital nu mă mai duc. Vreau să-i dau în judecată, nu vreau publicitate, vreau să plătească cine-i vinovat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » O femeie acuză că s-a internat la Spitalul Municipal Arad cu rezultat negativ la COVID-19, iar la externare era pozitiv: ”Eu acolo m-am infectat. E de groază”