Antena Meniu Search
x

A jucat 14 lei la Loto şi a devenit milionar în euro!

A pariat 14 lei şi a câştigat un milion de euro. Este norocul unui bărbat din Iaşi, care s-a trezit peste noapte câştigător la loto.

Vezi și

A pariat 14 lei şi a câştigat un milion de euro. Este norocul unui bărbat din Iaşi, care s-a trezit peste noapte câştigător la loto. 90 de zile are la dispoziţie să-şi ridice premiul care îi va schimba viaţa. Este pentru a doua oară în numai câteva luni când marele câştig pleacă în Moldova. 

"Nu mă amestec, nu mă bag, căci nu ştiu ce pot să trag. Ăsta e norocul meu şi de el mă ţin mereu." Între două versuri, domnul Constantin îşi alege cele şase numere care l-ar putea face milionar. La aceeaşi agenţie, un alt ieşean a dat ieri lovitura. Cu o variantă simplă, a câştigat peste un milion de euro. 

Marele câştigător nu şi-a făcut încă apariţia. A jucat la aceeşi agenţie care, în urmă cu 6 ani, a dat un alt premiu la categoria 1. De aproape 4 milioane de euro. 

Este a cincea oară anul acesta când se câştigă marele premiu la Loto 6/49. Ultima dată, norocul i-a surâs tot unui moldovean. În august, un afacerist din Bârlad a primit peste două milioane de euro. 

Afaceristul spunea, la câteva zile de la câştig, că va investi banii în imobiliare. Norocosul de astăzi este încă aşteptat să-şi ridice premiul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » A jucat 14 lei la Loto şi a devenit milionar în euro!