Antena Meniu Search
x

A murit la numai o oră după ce a plecat din spital pe picioarele lui

Un bărbat din Giurgiu a fost găsit fără suflare chiar în centrul oraşului, într-un şantier lăsat în paragină. Fusese dus cu ambulanţa la spital, dar a plecat înainte ca vreun medic să-l consulte

Vezi și

Un bărbat din Giurgiu a fost găsit fără suflare chiar în centrul oraşului, într-un şantier lăsat în paragină. Fusese dus cu ambulanţa la spital, dar a plecat înainte ca vreun medic să-l consulte

Cu o zi înainte a fost externat din acelaşi spital, după ce a fost tratat de o pneumonie. Este al treilea pacient care moare în ultimele zile, pe stradă, după ce pleacă din spital.

Bărbatul a ajuns la spital cu ambulanţa, din cauza unor stări de vomă. Era ora 15 şi 27 de minute când a intra în spital însoţit de asistenta de pe salvare. Două minute mai târziu bărbatul era condus spre triaj. Din cauza agloemraţiei de la urgenţe şi pentru că, spun medicii, la prima vedere pacientul nu avea nimic grav, a fost dus în sala de aşteptare.

După aproximativ 20 de minute de aşteptare, pe camerele de supraveghere ale spitalului se vede cum pacientul pleacă, fără să anunţe pe nimeni.

Fără să-l consulte cineva, bărbatul a plecat în oraş. Nu are familie, iar cu o zi înainte fusese externat din secţia de boli infecţioase a spitalului, după ce a fost tratat de o pneumonie. Surse din interiorul unităţii medicale spun că de fapt de acolo i s-ar trage moartea. Doctoriţa care l-a îngrijit l-ar fi externat mult prea devreme. Reporterii Observator au contactat-o, însă doamna doctor a refuzat să comenteze.

Tot procurorii vor decide dacă şi cine va fi tras la răspundere în acest caz. Pentru că bărbatul nu are familie, aflarea adevărului rămâne doar în mâinile anchetatorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » A murit la numai o oră după ce a plecat din spital pe picioarele lui