Antena Meniu Search
x

A murit pentru că nu au fost ambulanţe

Caz şocant în Capitală. Un bărbat de 38 de ani a murit cu zile, pentru că i s-a făcut rău într-un moment nepotrivit. Mai precis, când erau prea multe intervenţii în oraş. Omul a făcut stop cardiac ieri, pe stradă iar iubita lui a sunat imediat la 112.

Vezi și

 Prima ambulanţă a ajuns însă după 40 de minute, deşi în regulament scrie negru pe alb: pentru asemenea cazuri medicii trebuie să ajungă în maximum 15 minute.

Cei de la ambele servicii de ambulanţă şi SMURD din Capitală spun că era în acel moment o lipsă de reurse umane. În consecinţă nici un echipaj nu era disponibil pentru a merge la urgenţa pentru care iubita bărbatului de 38 de ani făcuse apelul la 112.

Aceasta sunase în urma faptului că acesta căzuse pur şi simplu din picioare şi intrase cel mai probabil în stop cardiac. O ambulanţă a ajuns la 19:12 după ce primul apel fusese făcut la 18:39.

În acest moment este deschisă o anchetă de Ministerul Afacerilor Interne împreună cu Ministerul Sănătăţii iar secretarul de stat din MAI, Raed Arafat a declarant că se vor face verificări cu privire la acest asptect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A murit pentru că nu au fost ambulanţe