Antena Meniu Search
x

"A murit ținându-mă de mână”! Cea mai bună prietenă a Andradei, victimă a oribilului accident de la Oradea, povesteşte ULTIMELE CLIPE alături de "sora ei"

Destinul frumoasei orădence Andrada Nemeş (18 ani) a fost frânt brusc și violent, într-un accident rutier petrecut pe 4 mai. Grăbită să ajungă la proba pentru rochia de banchet, Andrada a apăsat prea tare pe pedala de accelerație, iar maşina în care se afla alături de colega ei de clasă, Antonia Onea, s-a izbit frontal de un BMW X5.

Destinul frumoasei orădence Andrada Nemeş (18 ani) a fost frânt brusc și violent, într-un accident rutier petrecut pe 4 mai. Grăbită să ajungă la proba pentru rochia de banchet, Andrada a apăsat prea tare pe pedala de accelerație, iar maşina în care se afla alături de colega ei de clasă, Antonia Onea, s-a izbit frontal de un BMW X5.

În urma accidentului, Andrada a murit pe loc, iar prietena ei cea mai bună a fost descarcerată şi a ajuns la spital, cu multiple fracturi şi un traumatism toracic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

La câteva zile după accident, Antonia Onea, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, a ieşit din comă şi a avut puterea de a transmite un mesaj în legătură cu pierderea imensă pe care a suferit-o.

„A murit ținându-mă de mână”

Antonia Onea a declarat, pentru bihon.ro, că nu-şi mai aminteşte foarte multe lucruri despre acea zi fatidică şi despre accident.

„… Nici nu știu cum să încep. Țin minte că am plecat din Nufărul înapoi spre scoală, de acolo mi «s-a tăiat filmul», nu mai știu decât foarte puţine lucruri. M-am trezit la spital la Terapie Intensivă… Eram înconjurată de medici şi auzeam cum spunea lumea că e un miracol că trăiesc, având în vedere cum arăta mașina”, a rememorat ea.

Antonia nu a fost anunţată despre moartea prietenei sale.

"Eu o căutam pe ea, pe sora mea, pe prietena mea, încercam să o aud, credeam că visez, aşteptam să mă trezesc… Nu știam ce s-a întâmplat, nu știam de ce văd în ceață.. Ca să nu mă șochez, toată lumea mi-a zis ca Andrada e mai bine decât mine şi nu e aici.. Am crezut. Asta a fost joi, vineri am fost operată, sâmbătă m-am trezit tot pe patul de spital şi am deschis televizorul, am văzut știrea: «Andrada, printeşa îmbrăcată în rochie de mireasă», am rămas șocată, nu am crezut, am început să plâng și să îmi aduc aminte de toate amintirile noastre…”, mărturiseşte ea cu durere în suflet.

Antonia se simte copleşită de durere.

"Eu îmi revin încet, încet. E foarte greu, mă doare corpul, dar nu atât de tare cât mă doare sufletul! Țin minte că m-a luat de mână înainte să plece la îngeri.. A MURIT ȚINÂNDU-MĂ DE MÂNĂ. Era peste mine, şi acum îi simt părul peste mine. Îmi e dor de ea, o caut în fiecare zi, mă uit la cer şi vorbesc cu ea să mă ajute. Am iubit-o şi o să o iubesc enorm de mult! Îmi era cea mai bună prietenă, era ca o soră pentru mine, ştiam tot de ea şi ea de mine, mergeam împreună peste tot, avem amintiri frumoase împreună şi peste tot unde o să mă duc, o să îmi aduc aminte de ea şi de fericirea de pe fața ei. A fost o prinţesă, o fată deosebită, o steluță în viața noastră! Nu o să o uit, abia aştept să ies din spital să mă duc la ea să povestim, să mă liniştesc, să stăm împreună… O să te iubesc enorm de mult mereu Andrada mea, minunea mea!”, a încheiat eleva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "A murit ținându-mă de mână”! Cea mai bună prietenă a Andradei, victimă a oribilului accident de la Oradea, povesteşte ULTIMELE CLIPE alături de "sora ei"