Antena Meniu Search
x

A trait patru ani cu scheltul in pod de frica blestemelor

Soc intr-o localitate din Gorj, unde o familie a trait aproape jumatate de deceniu cu un schelet in podul casei. Asa au cumparat oamenii locuinta, cu tot cu oseminte. N-au anuntat insa politia, de teama blestemelor. De schelet, au aflat, acum, vecinii si-au alertat rapid autoritatile

Vezi și

Astazi, politia a venit sa dezlege misterul. Scheletul are craniul si oasele aproape intregi. Proprietarul casei, domnul Vasile, spune ca acolo le-a gasit. A cumparat locuinta de la un doctor si asa s-ar explica existenta lor. Le-a descoperit si el acum patru ani, cand a vrut sa faca curat. A vrut sa le arunce, dar seara a primit un semn. “Eu le-am atins si mi a luat foc casa”, a spus proprietarul.

Cazul nu e deloc simplu, asa ca ridicarea oaselor a mai durat putin. Pana a venit masina de la medicina legala si seful de post. “Ne-am deplasat la fata locului si am constatat ca cele sesizate, se confirma. Fapt pentru care fragmentele osoase au fost ridicate”, a spus subcomisarul Ion Parvan.

Cazul nu e incheiat. Oasele sunt duse la un laborator pentru a stabili clar de unde provin. Pana atunci insa, proprietarul casei vrea protectia politiei. Se simte in pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » A trait patru ani cu scheltul in pod de frica blestemelor