Antena Meniu Search
x

A vrut să scape basma curată, după ce a rănit 5 oameni în două accidente, dar nu i-a ieşit!

Un şofer de 50 de ani din Constanţa a fost găsit de poliţişti după aproape opt ore de căutări.

Vezi și

Un şofer de 50 de ani din Constanţa a fost găsit de poliţişti după aproape opt ore de căutări. Când a picat în plasa lor era şi băut şi nici nu avea permis de conducere. Astăzi, va ajunge în faţa judecătorilor! Se cere mandat de arestare preventivă.

S-a oprit şi a fugit mâncând pământul. Fără să îi pese că provocase un dublu accident şi că a pus în pericol cinci vieţi. 

Martorii spun că şoferul autoturismului de culoare ruşie a spulberat-o pur şi simplu pe femeia care traversa pe la trecerea de pietoni. Apoi, a trans stânga de volan, însă, din păcate, aici s-a izbit violent de un alt autoturism, cel de culoare albă. În urma impactului au rezultat cinci victime.

Pe şoseaua Mangaliei au sosit de urgenţă mai multe echipaje de salvare. 

Daniel Coman, ISU Constanţa: "Am găsit trei persoane încarcerate într-un autoturism. S-a acordat primul ajutor. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa."

După aproape opt ore de căutări şi mai mulţi martori audiaţi, poliţiştii au reuşit să dea de urma fugarului. Şi au avut mai multe surprize. Bărbatul în vârstă de 50 de ani nu avea permis de conducere şi era şi băut bine. Avea o alcoolemie de 1,70, în sânge.

Bărbatul a fost reţinut, aseară, pentru 24 de ore, iar azi va ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Trebuie să răspundă penal pentru nu mai puţin de 4 infracţiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » A vrut să scape basma curată, după ce a rănit 5 oameni în două accidente, dar nu i-a ieşit!