Antena Meniu Search
x

Abel Apostol, cronica unei disparitii perfecte

Sotia lui Abel a declarat, in exclusivitate pentru Observator, ca relatiile dintre ei si partenerii de afaceri erau bune. Totusi, disparitia lui Abel a pus pe jar pe toata lumea

Vezi și

Se rascolesc paduri, se tulbura ape si chiar se invoca spirite, in cautarea omului de afaceri disparut din Arad. O armata de oameni e pe urmele lui Abel Apostol. Cu totii sunt convinsi ca afaceristul a fost ucis de asociatul lui. Insa fara cadavru, fara arma si mobilul crimei, scenariul sumbru e greu de dovedit. Iar crima, ce pare perfecta, e greu de condamnat.

Inima ii spune Luminitei Apostol ca sotul ei a fost ucis. La fel i-au spus si procurorii. In seara de 1 mai, Abel Apostol ar fi fost omorat in bataie de catre asociatul lui si ascuns apoi intr-o padure de langa Arad. Un scenariu sumbru, bazat pe doua probe esentiale: masina incendiata a suspectului si pete de san.ge gasite in restaurant. Insa acelasi scenariu naste si zeci de controverse.

Viu sau mort, Abel e de negasit. Si daca e mort, nu stie nimeni de ce a fost ucis. Anchetatorii nu au gasit nici cadavrul, nici arma crimei. Nu se stie inca daca sangele gasit in restaurant este al lui Abel si nici cum ar fi ajuns presupusul criminal inapoi in Arad, dupa ce si-ar fi incendiat masina in padurea de la Vladimirescu. Se stie doar ca nu a folosit masina victimei.

De asemenea, motivul crimei nu e cunoscut. Asociatii afaceristului, principalii suspecti, spun ca nu-i doreau moartea. "Eram in relatii bune. Discutiile pe care le-am avut erau exact asa cum sunt in orice societate", declara Alina Buleu, asociata lui Abel.

Fara cadavru, fara arma crimei si fara vreun martor, un nou caz Elodia capata contur. La fel ca si in cazul avocatei, sute de voluntari au rascolit padurile si apele si chiar au invocat spiritele in cautarea lui Abel. Zadarnic insa. Anchetatorii nu cred in mistere si nici in crima perfecta. Si Cristian Cioaca, si Adrian Beleu au ajuns dupa gratii, in ciuda tuturor controverselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Abel Apostol, cronica unei disparitii perfecte