Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident dramatic în Bistriţa-Năsăud! O mamă a 9 copii a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Un accident cumplit, petrecut în această dimineaţă în Bistriţa Năsăud, a curmat viaţa unei mame a nouă copii. Femeia conducea o maşină în care se aflau trei dintre fiii săi şi un prieten al acestora. A pierdut controlul volanului, iar autovehicolul s-a răsturnat într-o curbă.

de Redactia Observator

la 29.08.2018 , 14:18

Un accident cumplit, petrecut în această dimineaţă în Bistriţa Năsăud, a curmat viaţa unei mame a nouă copii. Femeia conducea o maşină în care se aflau trei dintre fiii săi şi un prieten al acestora. A pierdut controlul volanului, iar autovehicolul s-a răsturnat într-o curbă. Ea a murit, iar medicii au reuşit să-l resusciteze pe copilul ei în vârstă de 13 ani. Băiatul este, însă, în comă. Ceilaţi trei tineri aflaţi în maşină au scăpat cu răni uşoare.

Accidentul s-a produs de dimineaţă. În comuna Parva din Bistriţa-Năsăud, în maşina răsturnată, salvatorii i-au găsit încarceraţi pe femeia de 36 de ani şi pe fiul ei adolescent.

Ceilalţi trei tineri care erau pe bancheta din spate au reuşit să iasă singuri. Doi dintre ei, în vârstă de 17 şi 18 ani, sunt fiii femeii. Au povestit că mama lor se grăbea să ajungă la autocarul care urma să-i ducă în Spania, la muncă, pe cel mai mare dintre fraţi şi pe prietenul lui.

Vezi și

O oră şi jumătate au încercat paramedicii să o readucă la viaţă pe femeie. Pentru câteva clipe au avut speranţe, dar inima ei s-a oprit apoi definitiv.

Pe băiatul în vârstă de 13 ani au reuşit să-l resusciteze. Copilul a fost predat în comă unui echipaj aerian SMURD şi dus la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş.

Rudele spun că graba şi oboseala femeii ar fi cauzele accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Accident dramatic în Bistriţa-Năsăud! O mamă a 9 copii a murit după ce s-a răsturnat cu maşina