Antena Meniu Search
x

Accident violent în Dolj: două maşini s-au ciocnit şi au fisurat o ţeavă de gaze de pe marginea drumului

O ţeavă de gaze a fost fisurată duminică dimineaţă în localitatea Coşoveni din judeţul Dolj, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini.

Un accident la Coşoveni, în Dolj, a provocat fisurarea unei ţevi de gaze - News.ro

O ţeavă de gaze a fost fisurată duminică dimineaţă în localitatea Coşoveni din judeţul Dolj, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini, iar o persoană a fost rănită. La faţa locului se află echipaje de pompieri, care intervin pentru a preveni producerea unei explozii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică dimineaţa în localitatea Coşoveni, unde o conductă de gaz a fost fisurată în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Astfel, două maşini au intrat în şanţ în dreptul cimitirului din localitatea Coşoveni, fisurând o ţeavă de gaz care se află în zonă.

La faţa locului au mers echipaje de pompieri, pentru a asigura măsurile de protecţie până la sosirea unei echipe de la firma de gaz.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată la spital.

De asemenea, circulaţia în zonă a fost deviată pe o rută ocolitoare până la finalizarea intervenţiei. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Accident violent în Dolj: două maşini s-au ciocnit şi au fisurat o ţeavă de gaze de pe marginea drumului