Antena Meniu Search
x

Un camion al jandarmilor a lovit un taxi. Doi oameni au ajuns la spital

Un camion al jandarmeriei din Capitală a lovit aseară un taxi, după ce scutierul de la volan a făcut un viraj fără să se asigure. Şoferul şi clienta sa au suferit traumatisme craniene.

Vezi și

A distrus un taximetru, a rănit doi oameni şi i-a privit cum sunt urcaţi în ambulanţe. Cu toate acestea, jandarmul de la volanul autospecialei n-a avut prea multe de spus despre accident.

Două echipaje de medici le-au acordat îngrijiri taximetristului şi fetei pe care o transporta.

Amândoi s-au ales cu traumatisme la cap şi au avut noroc să rămână conştienţi. Medicii i-au dus la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Am vazut ca avea capul spart, schiopata, insa pasagera care era in spate era mai grav decat el, a spus un coleg al taximetristului.

Taximetrul circula regulamentar, spre Piaţa Universităţii. Din direcţie opusă se apropia autospeciala jandarmeriei, când şoferul a schimbat sensul de mers fără să se asigure.

Camionul a circulat dinspre kogalniceanu +6.38 iar cand a ajuns la intersectie cu hasdeul, a efectuat stanga intrand in coliziune cu taxiul care circula din sens opus, a declarat cms. șef GABRIEL BURCĂ, BIROUL POLIŢIEI RUTIERE A CAPITALEI.

Jandarmul este cercetat penal pentru vătămare corpoală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un camion al jandarmilor a lovit un taxi. Doi oameni au ajuns la spital