Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu un mort și șapte răniți

Un bărbat a murit și alți șapte oameni printre care și un copil de cinci ani sunt în stare gravă la spital, în urma unui grav accident rutier

de Redactia Observator

la 23.05.2015 , 10:06

Un bărbat a murit și alți șapte oameni printre care și un copil de cinci ani sunt în stare gravă la spital, în urma unui grav accident rutier

Printre resturile maşinilor distruse în accident, mai multe ambulanţe primesc victimele şi medicii încearcă să le stabilizeze. Un bărbat de 44 de ani este în stare gravă şi i se fac manevre de resuscitare.

În impact, a fost aruncat prin parbriz zeci de metri în câmp. În mod ironic, asta i-a dat o nouă şansă. Maşina în care se afla a luat foc şi a ars în întregime.

Vezi și

Imediat ce medicii i-au stabilizat pulsul bărbatului, el a fost dus la spital, dar acolo a pierdut lupta pentru viaţă. La locul accidentului, mirosul puternic de combustibil ameninţa oricând cu o explozie.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, care abia şi-a luat permisul. A intrat într-o depăşire riscantă şi a lovit două autoturisme. În maşina lui erau alţi cinci pasageri, printre care şi un băiat de cinci ani. Copilul a ajuns la spital în stare gravă. Din al treilea autoturism, singura persoană nevătămată nu îşi aminteşte momentul impactului.

Pe digul dintre Brăila şi Galaţi, circulaţia a fost blocată aproape două ore. Cercetările poliţiştilor vor reface filmul accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Accident cu un mort și șapte răniți