Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în comuna Teasc din Dolj

Un şofer de 21 de ani din Dolj va trăi toată viaţa cu conştiinţa încărcată după ce şi-a omorât prietenul într-un accident cumplit. Aseară, a pierdut controlul într-o curbă. Maşina a lovit un stâlp, a trecut printr-un gard de beton şi s-a răsucit de câteva ori în aer

Vezi și

 Un şofer de 21 de ani din Dolj va trăi toată viaţa cu conştiinţa încărcată după ce şi-a omorât prietenul într-un accident cumplit. Aseară, a pierdut controlul într-o curbă. Maşina a lovit un stâlp, a trecut printr-un gard de beton şi s-a răsucit de câteva ori în aer. După dezastrul lăsat în urmă, martorii cred că avea viteză mare.

Dincolo de gardul făcut bucăţi, maşina răsturnată e zob. Resturi din autoturism sunt împrăştiate în grădină. În tot acest tablou sinistru, un tânăr de 22 de ani zace fără suflare.

Pe locul şoferului era un amic de-al lui, de 21 de ani. În maşină mai era un băiat de 14 ani din localitate. Amândoi au scăpat cu viaţă.

Cei trei se întorceau de la bar. Într-o curbă, autoturismul a zburat pur şi simplu de pe şosea, în curtea unui sătean din Teasc.

Tânărul care a murit tocmai se întorsese de la muncă, din Anglia, cel mai probabil să petreacă sărbătorile cu familia. Cum au aflat, rudele au ajuns într-un suflet. L-au plâns, pe marginea drumului.

Şoferul care a provocat tragedia este cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit în comuna Teasc din Dolj