Antena Meniu Search
x

Accident CUMPLIT la Constanţa. Cinci victime, după ce un autoturism a lovit un TIR. Un copil de doi ani, resuscitat cu mari eforturi de medicii SMURD (VIDEO)

Cinci persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite în urma unui accident produs în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un TIR, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

Accident CUMPLIT la Constanţa. Cinci victime, după ce un autoturism a lovit un TIR. Un copil de doi ani, resuscitat de medicii SMURD

Cinci persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite în urma unui accident produs în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un TIR, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs la ieşirea din localitatea Dorobanţu spre Hârşova, la faţa locului deplasându-se o autospecială de descarcerare, mai multe ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD.

Conform martorilor, accidentul s-a produs după ce un autovehicul a intrat în spatele unui TIR încărcat cu paleţi de gresie, toate victimele fiind din autoturism.

Cadrele medicale au stabilit că în starea mai gravă se află două femei şi copilul în vârstă de doi ani, aceştia fiind intubaţi, iar copilul, resuscitat. Copilul a fost preluat de elicopter şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar femeile au ajuns cu ambulanţe SMURD la aceeaşi unitate medicală. 

Doi bărbaţi răniţi în accident şi diagnosticaţi cu traumatism cranian au fost preluaţi de ambulanţe, fiind duşi tot la SJU Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident CUMPLIT la Constanţa. Cinci victime, după ce un autoturism a lovit un TIR. Un copil de doi ani, resuscitat cu mari eforturi de medicii SMURD (VIDEO)