Antena Meniu Search
x

Dambovita: Cinci femei au fost spulberate de un sofer vitezoman

In mainile unui tanar inconstient, un bolid s-a tranformat intr-o arma, care a ucis doua femei pe o strada din Dambovita si a bagat in spital inca trei

Vezi și

Trei constiente si doua decedate. Este bilantul unei tragedii provocate de un tanar insetat de viteza. Fara experienta, soferul de 21 de ani a scapat din mana sutele de cai de sub capota, iar masina pe care o conducea s-a transformat intr-o arma mortala. “Venea cu o viteza mare rau, rau rau si am zis, aoleu, nenorocitul asta face ceva”, povesteste o batrana. “Pierde controlul asupra directiei de deplasare si se rastoarna in afara partii carosabile”,a declarat Ion Nicolae, de la Politia Rutiera Dambovita.

Cinci femei si o fetita au devenit victimele sigure ale tanarului. Doua dintre ele nu au mai avut nici o sansa. S-au stins pe loc sub privirile ingrozite ale localnicilor. Cinci ambulante si un echipaj de descarcerare au ajuns la fata locului. Alte trei femei au fost transportate de urgenta la spital.

“O persoana inconstienta, in coma cu politraumatism, celalalte doua, constiente, cu traumatisme multiple, una dintre ele traumatism cranio-facial si abdominal acut, cealalta politraumatisme mai usoare”, a explicat Carmen Dinu, medic Serviciul Judetean de Ambulanta. Mult mai norocoasa a fost fetita de trei ani. A scapat cu cateva zgarieturi, desi localnicii au scos-o de sub masina rasturnata. Ea n-a mai fost dusa la spital. In schimb soferul care a provocat tragedia a avut nevoie de ajutorul medicilor. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Intre timp, doua dintre femeile care au supravietuit impactului au ajuns in mainile medicilor din capitala, in stare critica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Dambovita: Cinci femei au fost spulberate de un sofer vitezoman