Antena Meniu Search
x

ACCIDENT grav pe DN2: Un mort şi trei răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

O persoană a murit şi trei au fost rănite în urma accident rutier grav petrecut, sâmbătă după-amiază, pe DN 2 B Buzău - Brăila.

O persoană a murit şi trei au fost rănite în urma accident rutier grav petrecut, sâmbătă după-amiază, pe DN 2 B Buzău - Brăila.

Din primele date, accidentul s-a petrecut pe DN 2 B Buzău - Brăila, la intersecţia cu un drum judeţean, spre localitatea Ţinteşti, între un autoturism Logan, înmatriculat pe numele unei firme,  şi o maşină de teren, ambele cu numere de  Buzău.

Şoferul autoturismului Logan, un bărbat de peste 60 de ani, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi lovit un autoturism de teren în care se aflau patru persoane.

În urma impactului, şoferul Loganului a decedat, iar trei persoane din maşina de teren au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, şoferul maşinii de teren va fi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, conform procedurii.

Potrivit unui coleg de serviciu al bărbatului decedat, care a venit la faţa locului, acesta ar fi suferit de o formă avansată de diabet şi ar fi avut recomandarea de a nu conduce un autovehicul pe un drum public.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul este blocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT grav pe DN2: Un mort şi trei răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal