Antena Meniu Search
x

Accident grav cu 5 victime în Suceava, între o căruţă şi o autoutilitară. O fetiţă este în stare extrem de gravă

O autoutilitară a intrat pe contrasens şi a lovit violent o căruţă nesemnalizată. Şase oameni se aflau în ea. Cinci dintre ei, printre care şi doi copii, au ajuns la spital. O fetiţă de 11 ani se zbate acum între viaţă şi moarte, iar medicii nu-i dau mari şanse de supravieţuire.

Vezi și

O autoutilitară a intrat pe contrasens şi a lovit violent o căruţă nesemnalizată. Şase oameni se aflau în ea. Cinci dintre ei, printre care şi doi copii, au ajuns la spital. O fetiţă de 11 ani se zbate acum între viaţă şi moarte, iar medicii nu-i dau mari şanse de supravieţuire. În plus, căruţaşul nu purta vestă reflectorizantă şi mai era şi băut. 

O şosea slab iluminată şi o căruţa care circula fără semnalizare. Şoferul autoutilitarei n-ar fi văzut-o la timp, a pierdut controlul volanului şi a izbit-o în plin.

Impactul a fost extrem de puternic. Căruţaşul spune că nu a mai putut face nimic. Localnicii au chemat imediat ajutoare la 112. Cinci oameni, printre care şi doi copii, au fost transportaţi de urgenţă la spital. O fetiţă de 11 ani este în stare gravă. Martorii spun că şoferul autoutilitare ar fi mers cu viteză.

Pe de altă parte, căruţaşul nu purta vestă reflectorizantă şi, mai mult, era băut. Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,27 la mie alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii vor vedea cine a fost de vină, după finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Accident grav cu 5 victime în Suceava, între o căruţă şi o autoutilitară. O fetiţă este în stare extrem de gravă