Antena Meniu Search
x

Tânăr de 27 de ani, mort după un accident cumplit în Harghita

Un tânăr de 27 de ani din județul Bacău a murit după ce s-a răsturnat cu mașina între localitățile Mădăraș și Racu, din apropiere de Miercurea Ciuc.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.03.2020, 11:40

  • Accident în Harghita. Un tânăr de 27 de ani din județul Bacău a murit după ce s-a răsturnat cu mașina între localitățile Mădăraș și Racu, din apropiere de Miercurea Ciuc.

Accident grav în Harghita. Un tânăr de 27 de ani din județul Bacău a murit după ce s-a răsturnat cu mașina între localitățile Mădăraș și Racu, din apropiere de Miercurea Ciuc.

Accidentul s-a produs joi dimineața, în jurul orei 8:20. Din primele informații, tânărul din orașul Comănești, care se afla la volanul mașinii, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a derapat şi a trecut pe contrasens, apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Impactul a fost deosebit de puternic. După efectuarea manevrelor de resuscitare cardio-pulmonare, şoferul autoturismului, în vârstă de 27 de ani, a fost declarat decedat de către medicul SAJ.

Accident în Harghita

Un alt pasager din mașină, de 32 de ani, din Mădăraş, a fost transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, de către echipajul SMURD, cu dureri lombare și excoriații minore.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii încearcă să afle cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr de 27 de ani, mort după un accident cumplit în Harghita