Antena Meniu Search
x

Accident în apropiere de Râmnicu Sărat

Un cumplit accident a avut loc în această după-amiază în apropiere de Râmnicu Sărat. Un copil de nouă ani şi bunicul lui au murit după ce şoferul unui autobuz nu a acordat prioritate când a virat să intre într-o parcare

Vezi și

Un cumplit accident a avut loc în această după-amiază în apropiere de Râmnicu Sărat. Un copil de nouă ani şi bunicul lui au murit după ce şoferul unui autobuz nu a acordat prioritate când a virat să intre într-o parcare. 

Un autocar plin cu pasageri virează brusc la stanga pentru a intra într-un popas de pe marginea drumului. Nu respectă linia continuă şi nici nu se asigură.

Impactul a fost frontal şi foarte puternic. Doi dintre pasagerii din autoturism nu au avut nicio şansă. Copilul de doar 9 ani din maşină a fost pur şi simplu secţionat de fiartele contorsionate.

Copilul era chiar nepotul celui care conducea maşina. Ion Gheorghe era consilier la primăria comunei Bordeşti. Iar în dreapta sa stătea Viceprimarul. Adrian Gavrilă. El este acum la spital cu răni grave.

Şoferul autocarului a reuşit să deschidă uşile după câteva minute. Tot el va fi cercetat acum pentru ucidere din culpă şi vătămare curporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident în apropiere de Râmnicu Sărat