Antena Meniu Search
x

Accident în lanţ, pe un drum din Timiş! Trei maşini s-au izbit violent, iar patru persoane au ajuns la spital

Accident rutier, miercuri, pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare. Trei autoturisme s-au ciocnit violent

Accident în lanţ, pe un drum din Timiş! Trei maşini s-au izbit violent, iar patru persoane au ajuns la spital

Accident rutier, miercuri, pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare. Trei autoturisme s-au ciocnit violent, după ce unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară. Patru persoane au fost transportate la spital unde primesc îngrijiri medicale, iar printre răniţi se află şi doi minori.

Potrivit primelor informaţii, vinovat de accident ar fi un tânăr de 35 de ani care nu a observat că maşina din faţa sa încetineşte. Şoferul nu a putut opri la timp şi a lovit puternic maşina din faţa sa, condusă regulamentar de o tânără de 30 de ani. Aceasta din urmă a intrat în maşina din faţa sa. 

Cele trei autorurisme implicate în accident au suferit avarii serioase, iar patru din cele şase persoane care se aflau în maşini au fost transportate de urgenţă la spital. Poliţiştii timişoreni spun că printre răniţi se numără şi doi minori

Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident în lanţ, pe un drum din Timiş! Trei maşini s-au izbit violent, iar patru persoane au ajuns la spital