Antena Meniu Search
x

Un mort şi patru răniţi la Râmnicu Sărat, în Buzău, într-un accident îngrozitor, cu trei maşini

Un mort şi patru răniţi, într-un accident rutier pe DN2, la ieşire din Râmnicu Sărat

Un mort şi patru răniţi, într-un accident rutier pe DN2, la ieşire din Râmnicu Sărat.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 2, la ieşire din localitatea Râmnicu Sărat.

'La faţa locului acţionează echipaje de poliţie, descarcerarea, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ. Din primele date, o persoană a decedat, iar o alta a fost încarcerată', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 2 Râmnicu Sărat - Buzău, în zona localităţii Oreavul.

'În urma impactului faţă - spate dintre două autoturisme, unul a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit un al treilea, eveniment soldat cu decesul unui pasager şi rănirea uşoară a altor patru persoane', se arată în comunicatul citat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un mort şi patru răniţi la Râmnicu Sărat, în Buzău, într-un accident îngrozitor, cu trei maşini